Datona genomineerd voor Website van het Jaar

HAULERWIJK - Het Haulerwijkse bedrijf Datona is weer genomineerd voor de verkiezing voor Website van het Jaar.

Voor deze landelijke verkiezing wordt gekozen uit de grootse websites (minimaal 5000 bezoekers per maand) binnen 37 categorieën. Willem Holman, eigenaar van Datona, is verheugd ook weer van de partij te zijn. ,,Per categorie worden er twee winnaars uitgekozen. ‘Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie’ en ‘Populairste Website’: de website met de meeste stemmen binnen de categorie. We wonnen eerder tweemaal de felbegeerde award voor ‘Beste Website’, dat is natuurlijk een geweldige motivatie voor alle medewerkers die iedere dag goed hun best doen. En het zou fantastisch zijn als we die bevestiging krijgen dat we nog steeds ‘als beste’ aan de weg timmeren. We zijn trots dat we zijn genomineerd voor deze prijs naast mededingers zoals ANWB, Marktplaats Auto’s, Autoweek, Topgear en AutoTrader.’

Rintje Ritsma, fan en ambassadeur van Datona voegt toe: ,,Het is topsport om drie keer achter elkaar goud te halen. Dus we gaan ervoor! Het is mooi om zo’n prestigieuze prijs te winnen, maar om te behouden is Topsport.”

De stemprocedure duurt tot 19 oktober en de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de ‘Website van het Jaar awardshow’ op 22 november in Amsterdam. Meer info: www.websitevhjaar.nl of www.datona.nl.