Kledingruilavond in De Skulp

LUXWOUDE - In dorpshuis 't Trefpunt in Luxwoude wordt vrijdagavond 5 oktober van 19 tot 20 uur kleding geruild voor gasten van De Skulp.

De Skulp is een ontmoetingsplek voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. Mensen die kanker hebben (gehad), schommelen door de behandelingen en bijwerkingen daarvan, vaak in gewicht. Ook past de kleding vaak niet meer - of zit niet meer lekker - door medische ingrepen. Met het oog daarop is de ruilavond georganiseerd.

Op deze avond is er van 19.00-20.00 uur gelegenheid om kleding te ruilen in dorpshuis 't Trefpunt in Luxwoude. Een deskundig style advies ontbreekt deze avond niet.

Hoe werkt het? Inbreng: maximaal 1 shopper (goede) kleding. Meenemen: maximaal 1 shopper kleding! Eigen bijdrage is 3,50 euro. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers.

De Friese Diva (winkel in Sneek) heeft kleding beschikbaar gesteld. Wil je ook kleding beschikbaar stellen: vooral grote maten zijn nog welkom!

De Skulp biedt iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker een warm welkom, ondersteuning, activiteiten en gespecialiseerde begeleiding. Daarnaast organiseren we vanuit De Skulp ook activiteiten op verschillende locaties in de provincie, zodat ondersteuning voor iedereen bereikbaar is. Iedere vrijdag is er van 9.30 - 12.00 uur Skulp Café aan de K.R. Poststraat 70-72 in Heerenveen.