Voetjes van de vloer in Poppodium Iduna

DRACHTEN - In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober biedt Poppodium Iduna alle gelegenheid om weer eens lekker te dansen!

Terug naar de 80’s, 90’s en 00’s met Super Classics

Zaterdag 6 oktober staat de dansvloer van Iduna volledig in het teken van de jaren 80, 90 en 00, want disco/dance feest Super Classics naar Poppodium Iduna! De tijd staat even stil wanneer al die danceable, foute, onvergetelijke plaatjes weer voorbij komen op de dansvloer.

Disco, rock, foute hits, eurodance, R&B of new wave, alle genres komen voorbij. De bijhorende videoclips, TV-series en films zie je op een supergroot scherm om die epische tijd maximaal te herbeleven.

Superclassics is een groot feest der herkenning, met DJ’s Andre Zwart, Martin Harder en Ricardo Silvio wordt het gegarandeerd een gekke gezellige boel!

Petticoats en vetkuiven tijdens Boppin’ around Drachten

Zondag 7 oktober verandert Iduna in een epicentrum van petticoats en vetkuiven: een middag vol heerlijke rockabilly en rock ’n roll met live-shows van Tiffany & The Rhythm Boys, Downbeat Maestros en Tumblin Go Go’s tijdens een nieuwe editie van Boppin Around Drachten.

Bovendien is er voor het optimale rockabilly-gevoel een vintage market, een foodcorner en zal de zingende barbier Bigsby aanwezig zijn met zijn mobiele barbershop. Dus....gooi de heupen maar los bij de rockabilly, country en swing van een drietal onversneden en dampende rockabilly bands!

Meer info en tickets: www.iduna.nl