5 Sterren Award voor Xanne Braam

Oldekerk - ,,Wauw”… Dat was wat Xanne Braam tegen Frank van Iersel van Deynique Nederland/Belgïe zei, toen ze te horen kreeg dat zij dit jaar de Best of Beauty-award heeft gewonnen en tot 5 sterren Geautoriseerd Beautyinstituut werd uitgeroepen.

Best of Beauty 5 sterren Award

Het is dinsdagochtend 25 september 2018, de cursus over de nieuwe pro-biotic lijn staat op het punt te beginnen als Frank van Iersel, eigenaar Deynique Nederland het woord neemt. Hij begint te vertellen over de groei binnen beautysalons in 2017 en het behandelprotocol/ vernieuwingen die ze doorvoeren in hun bedrijf. Als voorbeeld wilde hij iemand noemen die in deze zaal aanwezig is. Begonnen als stagiaire in Groningen, als starter begonnen op een slaapkamer in het Groningse dorpje Niekerk en inmiddels uitgegroeid tot een professionele schoonheidssalon en kapsalon, wist Bram dat het over haar ging.

Toen Van Iersel vertelde dat Braam de winnaar is van de prestigieuze 5 sterren Beauty Award, was Braam helemaal blij verrast. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Deynique schoonheidssalon van heel Nederland en België. Braam is dan ook „mega trots” op de award en een prachtige beloning voor het harde werken, regelmatig studeren, maar vooral met veel passie haar klanten er mooier uit te laten zien.

Studiereis

Braam was meegevraagd door Deynique Nederland voor een driedaagse studiereis in Duitsland. De reis ging naar het Duitse moederbedrijf Deynique welke gevestigd is in Westerburg te Duitsland. Tijdens de studiereis komen de allernieuwste technieken en trends ter sprake in de schoonheidsbranche. Omdat deze exclusieve studiereis alleen voor een selectief gezelschap is bestemd, was Braam al positief verrast dat zij werd meegevraagd. Dit is alleen bestemd voor de grotere salons in Nederland en België, die vooral in de grotere steden zoals Den Haag en Amsterdam zijn gevestigd.

Haar uitstekende passie, inzet en resultaten in 2017 vielen ook Deynique op en zo bevond Braam, uit het mooie dorp Oldekerk, zich ook in het select gezelschap van 10 eigenaressen/eigenaren van Deynique schoonheidssalons uit Nederland en België.

Bescheiden en gepassioneerd

Braam is haar Beautysalon meer dan elf jaar geleden begonnen in een slaapkamertje in Niekerk. Bescheiden begonnen maar haar passie voor het vak is altijd groot geweest. Klanten waren enthousiast door haar beleving en kennis, wat resulteerde in een dusdanige groei van klanten, daarom werd er besloten om een groter pand aan te schaffen in Oldekerk. Op deze plek was meer ruimte voor de klanten en voor de steeds uitgebreidere assortiment van behandelingen. Inmiddels heeft Braam 2 zeer professioneel ingerichte schoonheidssalons, een moderne kapsalon en een gezellige wachtkamer.

Klanten kunnen dan ook terecht voor de meest moderne technieken welke worden uitgevoerd door Braam, haar collega schoonheidsspecialiste en twee stagiaires. Braam en haar personeel blijven altijd up to date door regelmatig studies en cursussen te volgen die onder meer door Deynique worden georganiseerd. Kortom, voor een eerlijk, gedegen en op gemaakt advies kun je ben je bij Xanne’s Beautysalon op het juiste adres.

Omdat uw uiterlijk te kostbaar is!

Alles doen in het belang van uw uiterlijke en innerlijke verzorging, dat is de filosofie van Xanne’s Beautysalon! Bij Xanne’s Beautysalon vind je een unieke beautycombinatie van een modieuze tot medische kapsalon én een schoonheidssalon, gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging en voedingsadvies op een zeer hoog en professioneel niveau.

In de schoonheidssalon is prioriteit nummer 1 de huidverbetering en prioriteit nummer 2 de ontspanning. Er zijn uiterst doelgerichte behandelprogramma’s die voor iedere huid op maat gemaakt worden. Op grond van de conditie van de huid wordt een efficiënt behandelplan gemaakt. Er wordt daarbij gekozen voor alleen de allerbeste behandelingen en producten die leiden naar een mooiere en gezondere huid. Daarom wordt er eerst altijd een (gratis) intakegesprek met huidanalyse gehouden.

Wil je ook een mooiere huid, met een eerlijk en professioneel advies en dito behandeling? Neem dan contact op met Xanne via 06-20361166 of kijk eens voor meer informatie op www.xannesbeautysalon.nl