Bestsellerauteur Jelle Hermus in de bibliotheek

DRACHTEN - Jelle Hermus, schrijver van de bestseller Steeds leuker en eigenaar van de website SoChicken, komt dinsdag 9 oktober om 19.30 uur naar Bibliotheek Drachten. Tijdens deze lezing geeft hij tips om het leven leuker, lichter en liefdevoller te maken.

Hermus is zelf erg tevreden over zijn leven. ,,Het leven kan echt dolle pret zijn. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen.” Tijdens deze lezing geeft hij tips om het leven leuker, lichter en liefdevoller te maken. Gebruikmakend van zijn broednestmethode (broeden op een leuker leven) breng je in kleine stapjes veranderingen aan.

Zo bouw je aan drie pijlers in je leven: vrijheid, blijheid en betekenis. Dit bereik je door te minimaliseren, te kiezen voor vrijheid boven status, positief te denken, niet te oordelen, dankbaar te zijn en je hart te volgen. Allemaal ‘open deuren’ zoals Hermus zelf zegt, maar ze kunnen je echt helpen. Eigen ervaringen wisselt hij af met praktische tips.

De kaarten voor de lezing van Jelle Hermus zijn te koop via www.bibliotheekdrachten.nl en bij de klantenservice van de bibliotheek.