Wedstrijdseizoen DZ&PC van start met nieuwe badmutsen

DRACHTEN - De start van de zwemcompetitie voor DZ&PC werd afgelopen weekend uitgevoerd met mooie nieuwe badmutsen. Mede dankzij een bijdrage van het Sportbedrijf Smallingerland zijn de Drachtster wedstrijdzwemmers/sters weer heel goed herkenbaar in het water. De badmutsen hebben op de ene zijde het logo van de club en op de andere zijde die van het sportbedrijf.

Het is nog het begin van het zwemseizoen, maar de wedstrijdmachine draait alweer volop. Komend weekend is De Welle in Drachten weer het toneel voor een limietwedstrijd, waar zwemmers uit heel noord Nederland de kans krijgen om limieten te zwemmen voor regionale en landelijke kampioenschappen. Wilt u een kijkje nemen? Dat kan. De wedstrijd begint om 17:00 uur. De toegang is gratis.

Vorig weekend (28-30 sept) was DZ&PC nog met vier zwemmers vertegenwoordigd bij de internationale WorldCup wedstrijd in Eindhoven. De DZ&PC-ers Karin Rijkelijkhuizen, Myrna van Duijven, Erik Nijholt en Jelle Betten zwommen daar tussen de internationale toppers een heel geslaagde wedstrijd in een super ambiance.