CDA-speld van verdiensten voor Wolter Kruize

Beetsterzwaag - Op de ledenvergadering van CDA Opsterland is scheidend voorzitter Wolter Kruize verrast met een zilveren CDA speld van verdiensten.

Deze speld werd persoonlijk opgespeld door de voorzitter van CDA Fryslân, Theo Joosten. Hij noemde Wolter Kruize een gewaardeerd lid en voorzitter die zich de afgelopen jaren onvermoeibaar heeft ingezet voor het CDA op zowel lokaal als provinciaal niveau. Daarmee heeft Kruize er voor gezorgd dat het CDA in Opsterland kan bloeien en groeien.

Na zijn jarenlange inzet vond Kruize het een mooi moment om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. De nieuwe voorzitter, Jan Lammert Sijtsema uit Wijnjewoude, heeft zin om door te gaan op het fundament dat er staat en deze verder uit te bouwen. ,,Als jonge dertiger vind ik het geweldig welke communicatiemiddelen er tegenwoordig zijn. Graag wil ik in deze bestuursperiode optimaal gebruik maken van deze communicatiekanalen. Om te luisteren hoe we mensen in Opsterland kunnen helpen en om te vertellen wat wij voor Opsterland doen. Ik ben blij dat ik mij hier de komende tijd samen met het nieuwe bestuur voor mag inzetten.’’