Business-presentatie in De Graancirkel

Drachten - Janny Voogd geeft dinsdagavond vanaf 20.00 uur een Business-presentatie in De Graancirkel aan het Raadhuisplein. Voor iedereen die een leuke job zoekt.

Het vinden van een leuke job is voor veel mensen best moeilijk. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen op zoek zijn naar een (andere) baan. Werk dat beter te combineren is met de privésituatie, bijvoorbeeld omdat de huidige werktijden niet de mogelijkheid bieden om thuis te zijn bij de kinderen als ze uit school komen. Het niet meer naar de zin hebben in de huidige functie of werkomgeving. Niet tevreden zijn met het inkomen of er is geen of slechte pensioenopbouw. Of misschien vanwege het ontbreken van een baan.

Anders

Janny Voogd wil mensen kennis laten maken met een bedrijf dat het anders doet. ,,Een bedrijf dat de mogelijkheid biedt om zelf je tijd in te delen en je werkplek te bepalen, een (beter) pensioen opbouwt en je ook nog eens laat werken met mensen die je zelf uitkiest. We willen enthousiaste mensen introduceren in een andere vorm van geld verdienen en ondernemen in teamverband’’, aldus Voogd.

De inloop voor de business-presentatie is dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het plein. Wie er bij wil zijn kan zich aanmelden bij Janny Voogd via 0640428428 of jannyvoogd@gmail.com.