Kindercoach Fiona laat kinderen en ouders ontdekken door spel

Gorredijk - Wie jarig is trakteert en dat geldt ook voor Kindercoach Fiona. Deze maand trakteert zij aan de Wetterwille 2 in Gorredijk op speelmomenten met het spel Schatgravers en Lekker-in-je vel-spel. Beide zijn het spelen van verbinding en inspiratie met kinderen, jongeren en hun ouders.

In de maand november pakt Kindercoach Fiona iedere week uit met een uurtje gratis spelen. Deze spelen versterken het zelfvertrouwen, het verbindt met de andere spelers en ze krijgen meer oog voor klein geluk. Spel is, zoals de franse legende Jaques-Yves Cousteau eens zei, ‘een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen.’ ,,Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten‘’, aldus de wijsgeer Plato.

Schatgravers is een spel zonder verliezers, er zijn louter winnaars. De spelers worden overgoten met complimenten. Het is een luchtig spel. Tegelijkertijd schenkt het de prachtigste open gesprekken en inzichten. Schatgravers kan in verschillende situaties en settingen ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en leerzaam. Een geweldig spel om samen met je kind te spelen. Ouders zullen merken dat dit een enorme boost geeft aan de band. De speelmiddagen zijn op dinsdag 20 november en de vrijdag 16 en 30 november van 14.30-15.30 en van 16.00-17.00 uur .

In het Lekker-in-je-vel-spel ontdekken de spelers spelenderwijs de taal van emoties. Tekst, beeld en prikkelende vragen helpen gevoelens en emoties bespreekbaar te maken, te (h)erkennen en er beter mee om te gaan. Dit spel kan worden gespeeld op dinsdag 27 november en vrijdag 23 november van 14.30-15.30 uur en van 16.00-17.00 uur

Aanmelden kan via kindercoachfiona@outlook.com.

Meer inforatie op www.kindercoachfiona.nl