Kerstconcert CMV Crescendo

DRACHTEN - In de Oase te Drachten is zaterdag 15 december vanaf 19.30 uur het jaarlijkse Kerstconcert van CMV Crescendo Drachten.

De laatste twee jaren werd dit concert gegeven door het B-orkest, dit jaar zal het A-orkest o.l.v. dirigent Klaas van der Woude deze traditie.

Crescendo is zeer verheugd dat zij het dameskoor Different Sound uit Minnertsga als gast mag verwelkomen. Different Sound staat onder leiding van dirigent Simon Bouma en zal zoals haar naam al doet vermoeden een programma ten gehore brengen met veel verschillende stijlen. Het koor bestaat uit 26 leden en zingt meerstemmig een veelzijdig repertoire wat onder meer bestaat uit een mix van ballads, pop- en musical muziek. Speciaal voor dit kerstconcert zal Different Sound een mix van traditionele en populaire kerstnummers laten horen. Het koor staat erom bekend dat ze haar nummers volledig uit het hoofd uitvoert, waardoor er veel vrijheid is om de muziek op een swingende en losse manier uit te voeren.

Crescendo en Different Sound zullen naast hun eigen optredens ook gezamenlijk een aantal verrassende muziekstukken uitvoeren. Ook zijn in het programma een aantal samenzang liederen opgenomen.

De kaarten zijn verkrijgbaar tijdens deze repetitieavonden:

Dinsdag 4 december: tussen 17.45-18.00 uur en tussen 19.15 en 19.45 uur.

Dinsdag 11 december: tussen 17.45-18.00 uur en tussen 19.15 en 19.45 uur.

De repetitieruimte is in de voormalige Rabobank aan de Burg. Wuiteweg 38 te Drachten.

Kaarten zijn ook te verkrijgen bij Hobby & Creatief Jacobi, Houtlaan 7 in Drachten. Daarnaast zijn er op zaterdag 15 december kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

Websites

www.crescendodrachten.nl

www.differentsound.nl