Kerstconcert De waarmte fan desimber

NIJ BEETS - Adri de Boer, Ilja Rozenberg en Folkert Wesseling spelen zondag 16 december vanaf 20.00 uur het kerstconcert De waarmte fan desimber in het entreegebouw van het Damshûs te Nij Beets.

Het jaar 2018 is bijna voorbij, er gebeurde van alles in onze provincie: we zagen bijvoorbeeld een zwemmer alvast de Elfstedentocht verkennen, we hebben een merkwaardig warme zomer gehad, onze eigen drukke werkzaamheden en niet te vergeten de Kulturele Haadstêd activiteiten.

Kortom: tijd om even tot rust te komen en met een glimlach terug te kijken op dit bijzondere jaar. En daar zijn de dagen voor Kerstmis zeer geschikt voor. Daarom zit het kerstconcert De waarmte fan desimber boordevol liedjes van Adri de Boer, die al eerder de cd De waarmte fan desimber uitbracht. De Boer is al meer dan 40 jaar actief in de muziekwereld en zingt op vele plekken onder andere met zijn eigen programma Oer de Grins.

Folkert Wesseling, theaterman en onder andere werkzaam als acteur bij het Herman van Veen Arts Center, zorgt voor de theatrale verbeelding van de kerstgedachte, aan de hand van verhalen en cabaret.

Danseres Ilja Rozenberg, die werkzaam was bij de tv studio's van Hilversum zal tijdens dit concert met haar dans het publiek wijzen op de bewegingen, die kerstmis met zich meebrengen.

Alles bij elkaar een concert om waarm fan te wurden.