Singelland VHS naar Skills finale

DRACHTEN Leerlingen van Dienstverlening & Producten van Singelland-VHS door naar de landelijke finale van Skills Talents.

Donderdag deden 18 leerlingen , verdeeld over 6 profielen, mee aan de Skills Talents Provinciale Kampioenschappen vmbo-vakwedstrijden te Leeuwarden. Er nam een record aantal Friese vmbo scholen deel, mede omdat de landelijke finale van deze editie op 5 maart in het WTC in Leeuwarden wordt gehouden.

De concurrentie was groot , de opdrachten waren ( volgens de juryleden ) best wel op een hoog niveau. Dit alles om de ‘Fryslan Vikings’ goed voorbereid te laten meestrijden om de fel begeerde landstitel. Alle leerlingen toonden een geweldig inzet en dit werd beloond met een certificaat die ze voor hun plus-document en/of port folio kunnen gebruiken.

De resultaten van Singelland VHS: E&O 4de plaats, Z&W 3de plaats, PIE 2de plaats, HBR 2de plaats, MVI 2de plaats en last but not least D&P een 1ste plaats. Jelmer Visser, Jorn Lourens en Mark Kooistra vertegenwoordigen volgende maand Dienstverlening & Producten in het team van de ‘Fryslan Vikings’.