DraGor onderuit

DRACHTEN Dragor moest het afgelopen weekend opnemen tegen Twente. In het vorige treffen lieten de mannen van DraGor zicht verrassen en kwamen vrij snel dik achter te staan. De opdracht van coach Hylke Bakker was dan ook om de rollen dit keer om te draaien.

Bij de eerste periode gingen de mannen van DraGor welvarend van start. Door dynamisch in de aanval te blijven en tempo te houden in het spel volgde er een aantal uitsluitingen aan de kant van Twente. De man-meer kon rustig worden uitgespeeld en ook de strafworpen werden goed afgemaakt. DraGor had eind van de periode een 3-1 voorsprong.

In de tweede periode miste DraGor de felheid en focus waarmee ze de wedstrijd begonnen. Door het niet goed afmaken van de aanval en de bal slecht te plaatsen konden de mannen van Twente weer aansluiten in de wedstrijd. De uiteindelijke tussenstand na de tweede periode was nu 5-6.

In de laatste twee periodes konden de DraGorianen zich niet herpakken. DraGor kreeg veel uitsluitingen, moest vechten om het hoofd boven water te houden en kon het tij niet meer keren. Eindstand 9-11 in het voordeel van WS Twente. Zaterdag speelt DraGor tegen de Robben in Hilversum om 20:00 uur. Doelpunten: Magchiel Groen (2), Johan de Haan (4), Gerlof Huntelerslag (2), Dean Damstra (1).