Pieta Lifestyle: alles onder één dak

GORREDIJK Pieta lifestyle, gevestigd aan de Hoofdstraat 24 en 33 in Gorredijk, voegt beide winkels samen.

In eerste instantie was de winkel gevestigd aan de Hoofdstraat 24, maar na de brand die het pand verwoestte op 25 oktober 2016, is de winkel noodgedwongen verhuisd naar de overkant op nummer 33. Na een jaar lang herbouwen van het zwaar beschadigde pand, heropende de winkel in november 2017. Pieta besloot het pand op nummer 33 aan te houden en van daaruit de grote maten te verkopen. Dat leek een groot succes! Grote maten zijn in maar weinig winkels te koop, waardoor mensen vanuit heel Nederland de winkel weten te vinden.

De bijzondere combinatie van een breed assortiment kleding met stoere woon accessoires, sieraden, tassen, cadeau artikelen, tap parfum etc. maakt dat het altijd een gezellige drukte is in beide winkels. Door de twee locaties echter, ging Pieta het contact met een groot deel van de klanten, missen. Dat heeft haar doen besluiten om de twee locaties samen te voegen.

Vanaf vrijdag 31 januari kan iedereen voor alle kleding en (woon)accessoires, dus ook voor de grote maten, terecht aan de Hoofdstraat 24. Om dit heugelijke feit te vieren heeft Pieta Lifestyle een speciale actie voor haar klanten: Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari a.s. krijgt elke klant bij besteding van iedere 50 euro een tegoedbon ter waarde van 10 euro, die kan worden besteed bij een volgende aankoop.