Siberian Meat Grinder, 90’ en Alarm! in Iduna

DRACHTEN Siberian Meat Grinder komt donderdag 7 november naar Iduna! Het Russische Ensemble maakt sinds 2010 een hybride mix van New York Hardcore, punk, metal en hip hop waarin altijd de highspeed crossover thrash de boventoon voert.

De band zit niet bepaald stil; ze hebben al een rits goed ontvangen releases op zak en vele shows op de grote festivals gespeeld, onder anderen met grootheden als Municipal Waste en DRI. Momenteel is de band volop bezig met nieuw materiaal; begin 2020 verschijnt het album ‘For the Cult’, waarvan de eerste twee singles de afgelopen maand al zijn uitgebracht.

Op het podium weet Siberian Meat Grinder meer dan te overtuigen en spuwen ze gemaskerd en al sonische kanonskogels op het publiek af. Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard.

Green Lizard

Zaterdag 9 november brengen de vijf mannen van Green Lizard, aangevuld met Rudeboy (Urban Dance Squad), een tribute to the nineties set. Met succesvolle clubtours en diverse festivals achter de rug, komt het gezelschap met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains.

De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom, deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Alarm!

Zaterdag 9 november vanaf 23 uur vindt de eerste editie van de succesvolle formule Alarm! plaats in Iduna. Klaar met die standaard clubavonden en toe aan het tegenovergestelde? Of ben je niet zo van de hippe disco’s, maar heb je toch zin in goed (dans)vermaak? ALARM! biedt een clubavond met alle toppers uit het alternatieve indiecircuit.

Publiek dat eerder op de avond Tribute to the 90s feat. Rudeboy & Green Lizard in Iduna bezoekt, kan gratis naar deze editie van Alarm! Meer info: www.iduna.nl