Workshop ‘Thuis in Welzijn’ van MOS

DRACHTEN MOS houdt maandag 23 september een workshop over welzijn. Deze workshop is specifiek voor vrijwilligers en studenten in Smallingerland die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Voor de deelnemers komen verschillende thema’s rondom welzijn aan bod. Zoals de geschiedenis van het welzijnswerk, het onderscheid tussen welzijn en hulpverlening, methodisch handelen bij M.O.S. en uitdagingen in de samenleving en voor het welzijnswerk.

De workshop wordt op twee momenten gegeven op maandag 23 september. Deelnemers kunnen kiezen of ze in de ochtend (van 9:00 tot 12:30 uur) of in de middag van ( van 13:30 tot 17:00 uur) willen deelnemen. Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 personen per workshop.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Vrijwilligers en studenten kunnen zich opgeven via:Vrijwilligers en studenten kunnen zich opgeven via:
https://forms.gle/uXwPiA2ZW8t2k7Ho7  Zodra de opgave verwerkt is, ontvang de deelnemer een bevestiging via de mail met daarin de locatie van de workshop. Meer info over andere workshops: J.Kooi@mosweb.nl