It Chapter Two in De Bios Drachten

DRACHTEN De film It Chapter Two draait vanaf donderdag 5 september in De Bios Drachten. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt. Men kan zich voorbereiden op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen.

De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen. Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf. In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf.