Onderlinge wedstrijden Stanfries succesvol

GORREDIJK Zaterdag waren de jaarlijkse onderlinge wedstrijden voor alle turnsters, turners, recreatie gymnasten en ritmisch gymnasten van GV Stanfries.

Er werd vol overgave gestreden om de wisselbekers. Er deed dit jaar een recordaantal van 100 sporters mee aan deze wedstrijd. De selectie meisjes en dames mochten als eerste van start. Allen hebben ze mooi geturnd en wat was het mooi om te zien dat ze elkaar zo aanmoedigen. In wedstrijd 2 waren de selectie jongens, heren en recreatie jongens aan de beurt. Ook hier zat de sfeer er goed in en werd er prachtig geturnd.

In de 3e ronde kwamen de recreatie-gymnasten in actie samen met de ritmische duo’s. Ook hier waren mooie acties te zien. Als laatste mochten de peuters en kleuters hun kunnen laten zien. Dit deden ze met een zomers dansje en hun parcours voor alle toeschouwers. Na afloop hebben de peuters en kleuters hun voortgangscertificaat of Nijntje diploma behaald.

Uitslag

De uitslag: Selectie meisjes/dames: Esmee van der Woude, Anna Maria van Netten, Olivia van den Hurk, Nathalie Sikkens, Jane Feenstra en Esther Zwart.

Selectie jongens/heren: Jesse Dijkstra, Rody Muizelaar, Yelmer van der Haak, Jesse Grijze, Mathijs Grijze.

Recreatie jongens: Niek Lageveen en Joey Lap en bij de recreatie meisjes: Yinthe Kriesels, Féline Bergsma, Lyan Nijboer, Jildou van der Meer, Fleur Lianne Nijholt en Vera Laagland.

Ritmische duo’s: Silke Hylkema en Ilse de Groot, Noor Dercksen en Rinske Oostendorp.

De wisselbekers dit jaar gingen naar Anna Maria van Netten, Rody Muizelaar en Féline Bergsma.