Opening leefstijl centrum ADLC Earnewald

EARNEWALD - Wethouder van sport, recreatie en toerisme, mevr. G. Hoekstra opent zaterdag 22 juni om 15.00 uur het leefstijlcentrum ADLC aan de Piet Miedemaweg 9 in Earnewald.

Angélique Drenth-Heldoorn, initiatiefneemster van leefstijlcentrum ADLC, vindt het van groot maatschappelijk belang dat iedereen in zijn directe leefomgeving kan werken aan alle facetten welke met gezond leven te maken hebben. Het doel van ADC is iedereen te laten beleven dat gezond leven leuk is.

Na vijf jaar geleden gestart te zijn met deze succesvolle formule in combinatie met fysiotherapie Smith in Garyp gaat ADLC een nieuwe uitdaging graag aan met

• De bewoners van Earnewâld en de dorpen er omheen, door hen een programma het hele jaar door aan te bieden.

• Het toerisme te prikkelen en te binden aan Earnewâld, door hen een eigentijds scala aan mogelijkheden aan te bieden passend bij recreatie en hun eigen routines van thuis.

ADLC bied een compleet holistisch programma aan waar onderwerpen als voeding, beweging, bewustwording en ontspanning in elkaar zijn verweven. Denk hierbij aan Yoga & Pilates lessen, voeding & leefstijladviezen en Ayurvedische massages & gezichtsbehandelingen. Zij bieden dit programma aan op een trendy, niche manier welke van hoge kwaliteit is en volgens eigentijds wenselijke normen.