Van Wijnen luncht gezond op Burgemeester Harmsma School

Gorredijk - Medewerkers van Bouwgroep Van Wijnen schoven woensdag aan voor een gezonde lunch op de Burgemeester Harmsma School in Gorredijk.

De werkgroep #Lekker in je Vel van Bouwgroep Van Wijnen probeert gedurende het jaar een aantal activiteiten te organiseren die invloed hebben op de duurzame inzetbaarheid, gezondheid en vitaliteit van haar collega’s. Daarop ging Van Wijnen in gesprek met de Burgemeester Harmsma School. Of de BHS hier niet iets mee kon?

Vanuit de visie om het onderwijs zo levensecht mogelijk te maken, pakte de school dit verzoek met beide handen aan. Deze opdracht sloot namelijk prachtig aan bij het project Wiis Yn’t Bedriuw waar de BHS haar leerlingen zoveel mogelijk wil laten leren door het uitvoeren van opdrachten voor echte opdrachtgevers. Tweede klasleerlingen hebben samen met kantinemedewerkers van de BHS daarop een gezonde lunch voorbereid en geserveerd aan de medewerkers van Van Wijnen.

Klaas Oeds Huisman (werkgroeplid Lekker in je Vel) opende de lunch namens Van Wijnen op het lesplein Techniek. De medewerkers van de bouwgroep hebben het zich heerlijk laten smaken.