Nieuw bij Het Geheim van de Lijn in Drachten: De Leefstijlcheck

Drachten - Al ruim twee en half jaar runt Jantine Gart haar Cambridge Weight Plan praktijk Het Geheim van de Lijn in Drachten met veel plezier. Als gediplomeerd gewichtsconsulente begeleidt zij in haar drukke praktijk haar cliënten met behulp van het Cambridge Weight Plan stappenplan naar een gezonde leefstijl.

„Omdat ik het belangrijk vind om mij in mijn praktijk te blijven ontwikkelen en zo mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiden, heb ik nu ook een training gevolgd voor een complete leefstijlcheck.”

Met deze complete leefstijlcheck wordt naast gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal vet, vetvrije massa en vochtgehalte ook de bloeddruk, cholesterol en glucose gemeten. Samen met Jantine wordt naar jouw check gekeken en waar je eventueel aan kunt werken. „Ik mag hierbij geen diagnose stellen, maar heb slechts een signaleringsfunctie,” vertelt Jantine.

Wil je meer informatie over het Cambridge Weight Plan of over de leefstijlcheck, neem dan geheel vrijblijvend contact met Jantine op. Bel of app haar op 06-27362505 of mail naar info@hetgeheimvandelijn.nl