Florissant wonen aan de bosrand van Beetsterzwaag

Beetsterzwaag - In het Van Lyndenpark, grenzend aan de bosrand van Beetsterzwaag, komt een gloednieuw woongebouw met 14 zeer luxe en levensloopgeschikte appartementen: De Rozentuin. Projectontwikkelaar Van Wijnen houdt voor belangstellenden dinsdag 11 juni een informatieavond op Landgoed Lauswolt.

In het gebied van de Friese Meren kom je ze regelmatig tegen: super-de-luxe appartementsgebouwen voor levensgenieters in goeden doen. Maar in het Friesland van de Wâlden was exclusief aanbod in het hoge prijssegment tot nu toe schaars. Met De Rozentuin komt daar nu verandering in. Verdeeld over vier woonlagen telt dit woongebouw straks 14 appartementen en penthouses uit de hoogste categorie.

Bewonerswensen

De planontwikkeling voor De Rozentuin is op een bijzondere wijze tot stand gekomen, namelijk in samenspraak met geïnteresseerden. Dat heeft geresulteerd in een kleinschalig woongebouw dat zijn gelijke niet kent in Beetsterzwaag en wijde omgeving. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in de finesses afgestemd op bewonerswensen.

Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, een balkon op de zonzijde, een en-suitebadkamer, een inloopgarderobe en twee badkamers. Maar ook belangwekkende details zijn niet vergeten. Denk aan doucheruimtes met laagdrempelige uitstap, toegangsdeuren met gebruiksvriendelijke sloten boven de deurklink en een verwarmde oprit in de afgesloten parkeergarage.