Zomer Challenge bij Tennisvereniging DLTC

Drachten - Tennisvereniging DLTC Drachten biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge van DLTC.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden (14 juni t/m 14 september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen ze drie tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi: DLTC Clubkampioenschappen.

Veel sporten kennen een zomerstop; denk maar aan voetbal en hockey. Tennis ligt in de zomer niet stil. Daarom is de Zomer Challenge niet alleen voor volwassenen met een zomerstop in hun sport, maar ook voor kinderen. Leuk voor hen om te ontdekken of tennis misschien een fijne sport voor hen kan zijn. En wie wil er nou niet lekker bewegen in de buitenlucht bij een heerlijke temperatuur?

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten.

Meer informatie staat op www.dltc.nl.