Laatste speelronde in DPD Eredivisie Squash

Drachten - Woensdag wordt de laatste speelronde gespeeld in de DPD Eredivisie Squash. FROCONSUR/Drachten maakt een kleine kans op de landstitel.

Het is ongekend spannend in de Squashbond Nederland Eredivisie. Zowel Victoria Squash Rotterdam als FROCONSUR/Drachten kwam pas laat opgang dit seizoen, maar beide ploegen wisten het de landskampioen Coulisse/Twente Squash Hellendoorn lastig te maken in de race om de titel.

De spelers van Drachten gingen zo goed en zouden zelfs een gat slaan wanneer twee speelronden terug Rotterdam en Twente het tegen elkaar op zouden nemen op volle sterkte. Maar niets bleek minder waar, want door personele problemen kreeg de landskampioen geen speelgerechtigd team op de been waardoor Rotterdam de lachende derde werd en een gat van 5 punten op Drachten sloeg. Twente moest de titel strijd helemaal staken na dit debacle.

Vorige week moest door het Drachtster team gewonnen worden, en dat deden de heren Ben Coleman Mahesh Mangaonkar en Thijs Roukens dan ook. Maar dat deed ook Rotterdam.

Drachten heeft nog één kans op de landstitelm maar dan moet degradant Squash Utrechtde wedstrijd winnen van Rotterdam en moet Drachten winnen van Twente. De kans is klein maar een kans is een kans. De wedstrijd wordt woensg thuis in het SNIJ Noord BV Sportcentrum gespeeld. De schaal komt naar Drachten, maar blijft ie ook? De toppers Tom Richards, Ben Coleman en Thijs Roukens zullen in ieder geval hun best doen.