Zaterdag 25 mei open dag van Havingness

Beetsterzwaag - Havingness houdt zaterdag 25 mei van 10.15 tot 12.30 open huis in Huize Lyndenstein aan de Hoofdstraat 3 in Beetsterzwaag.

Bezoekers kunnen kiezen voor een gratis healing of reading of voor een boeiende les over je intuïtie. Bij Havingness kunnen mensen opleidingen volgen over intuïtieve ontwikkeling. De eeuwenoude lessen worden gegeven op een moderne en vriendelijke manier.

Bij Havingness geven we eeuwenoude lessen op een moderne en vriendelijke manier. Je krijgt er fijne meditaties en krachtige tools aangereikt. Tijdens de open dag kan je een voorproefje krijgen van hoe het er tijdens de lessen aan toe gaat. Ook kan je gratis een korte reading of healing krijgen. Ze worden gegeven door (afgestudeerde) healers en readers die opleidingen volgen bij Havingness.

Een reading is een beschrijving van jouw energie op dit moment. Een reading kan je meer inzicht geven over je capaciteiten, wat je leuk vind of juist moeilijk, en waarom dat zo is. Ook krijg je informatie over je persoonlijke of spirituele groei. Zit je met een specifieke vraag over bijvoorbeeld je werk, relaties of je gezondheid, dan kan je die stellen tijdens de reading. De meeste mensen ervaren een reading als prettig, verlichtend en inzicht gevend. Tijdens een healing maakt de healer je energiesysteem schoon of brengt deze weer in balans. Op die manier komt er ruimte vrij voor een volgende stap in je leven. Een healing gebeurt non-verbaal. Na afloop vertelt de healer wat hij of zij heeft gedaan. Meestal voel je je na een healing wat zachter of meer ‘opgeruimd’.

Sta je open om informatie of energie op een andere manier te ervaren dan je misschien gewend bent? Of wil je dat graag leren? Kom dan naar de open dag. Hier kan je ook al je vragen stellen over de opleidingen die we geven.

Aanmelden kan per email aan info@havingness.nl of telefonisch op 0514- 593942.