Dit weekend in Poppodium Iduna – Tygers of Pan Tang en platenbeurs

Drachten - In Poppodium Iduna is komend weekend een platen- en cdbeurs en de release van het nieuwe album van Steel Schock.

Tygers of Pan Tang headliner op releaseshow van Steel Shock

De Groningse heavy metalband Steel Shock presenteert vrijdag 17 mei zijn nieuwe album With Fire & Steel in Iduna. Niemand minder dan de Engelse band Tygers Of Pan Tang, een van de originele NWOBHM giganten, speelt als headliner tijdens deze releaseshow.

Tygers of Pan Tang heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze Engelse band bestaat sinds 1978 en is samen met bands als Iron Maiden, Saxon en Def Leppard een belangrijk onderdeel van de New Wave Of British Heavy Metal en is graag geziene gast op grote festivals als Rock Hard, Keep it True, Barcelona Rock Fest en Bang your Head.

Het Groninger Steel Shock bestaat uit louter ervaren lieden uit de Noordelijke Heavy Metal scene en brengt sinds 2016 Heavy Metal en Hardrock in de traditie zoals we die kennen uit de jaren 80. Na het goed ontvangen debuutalbum For Metal to Battle, wat werd vervolgd met een succesvolle Europese tournee met de Duitse band Wizard, zetten de heren nu een volgende stap met het album With Fire & Steel.

Gratis toegankelijke platen- en cdbeurs

Poppodium Iduna verandert zondag 19 mei van 11 tot 17 uur in een heuse platen en cd markt. Al jaren zijn in Drachten geen platenzaken meer aanwezig, maar in Poppodium Iduna wordt een platen- en cdbeurs gehouden. In de grote foyer is een expositie concertfotografie van Iduna te bekijken. Maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd beurs in Poppodium Iduna te Drachten.

Meer info en tickets: www.iduna.nl.