Northern Rally Run in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag - In Beetsterzwaag wordt zondag 12 mei The Northern Rally Run gehouden.

Northern Events is een evenementen organisatie die road trips in de meest Noordelijke provincies van Nederland opzet. In 2018 heeft de eerste editie van de The Northern Rally Run plaatsgevonden. Het sportauto evenement startte bij Hofman Leek, na het startschot vertrokken meer dan 40 sportauto's over de uitgezette route. De route leidde de deelnemers door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Na een succesvolle eerste editie start zondag 12 mei het tweede evenement van Northern Events. Deze tweede editie van The Northern Rally zal louter gereden worden in de provincie Friesland. Sponsor en deelnemer SVautos in Beetsterzwaag is het startpunt. De deelnemers, bestaande uit 40 sportauto’s, verzamelen zich bij SVautos tussen 09:30 en 10:15 uur. Voor de deelnemers staat een kopje koffie/thee klaar. Onder de 40 deelnemers zijn meerdere exclusieve auto’s te bewonderen.

Het startschot vindt plaats om 10:45 uur, hierna volgen de deelnemers een route over de beste rijderswegen van Friesland richtingg het eindpunt in Lemmer; Beachclub Lemmer. Northern Events is met de Beach Club Lemmer overeengekomen dat deelnemende auto's op de zeedijk geparkeerd mogen worden.

Meer informatie op www.Northern-Events.com.