Vierde Oldtimerbeurs Klassieker Drachten in Congrescentrum

Drachten - In het Fries Congrescentrum in Drachten wordt tijdens het Paasweekend de vierde editie gehouden van de oldtimerbeurs Klassieker Drachten. Meer dan 100 ondernemers en clubs zijn aanwezig in het hart van de Fryske Wâlden.

Net als in 2016, 2017 en 2018 vindt Klassieker Drachten plaats in het Fries Congrescentrum in Drachten. In het hart van de Fryske Wâlden zullen meer dan 100 ondernemers en clubs 12.000 vierkante meter aan vloeroppervlak vullen met honderden klassiekers, vakkundige activiteiten en klassieker aanverwante artikelen.

Laagdrempelig

Net als voorgaande jaren krijgt de beurs een laagdrempelig en hoogwaardig karakter, waarbij de tentoongestelde voertuigen volledig en ruim opgesteld kunnen gloriëren. Vanaf zaterdag 20 april kunnen bezoekers het vanaf 10.00 uur ervaren in Drachten. Het is tevens de start van een uitermate toegankelijke beurs, die tevens voor ieder wat wils biedt. Want van zaterdag 20 april tot en met maandag 22 april zal Klassieker Drachten mooie auto’s, motoren en brommers uit vervlogen tijden bieden.

Tentoongesteld door clubs, aangeboden door tal van professionele bedrijven. Bezoekers hebben daarnaast een ruime keuze uit onderdelen, miniaturen, boeken en andere automobilia. En restauratiebedrijven tonen hun ambacht en hun liefde voor het vak. Het staat vast: de liefhebber komt ook tijdens de vierde editie van Klassieker Drachten volledig aan zijn of haar trekken.

Showpaddock

Vorig jaar bezochten vele oldtimerbezitters de showpaddock van Klassieker Drachten met hun klassieker, het was druk op de showpaddock. Daarom ook dit jaar een showpaddock voor bezoekers met een oldtimer.

Wie in het bezit is van een klassieke auto, motor of brommer, kan deze tentoonstellen op de showpaddock. Wie dit doet krijgt daarbij €2,00 korting op de toch al aantrekkelijke entreeprijs én de mogelijkheid om een eigen kofferbakverkoop te organiseren.

Net als vorig jaar is de entreeprijs laag: €8,00. Daarnaast is de toegang voor kinderen onder 12 jaar zelfs gratis.

klassiekerdrachten.nl