Gezamenlijke open dag van sportclubs Drachten

Drachten - Alle sportclubs aan de Sportlaan in Drachten slaan zaterdag 20 april de handen in één tijdens de Sportlaan Sport.

De bezoekers kunnen deze open dag zien wat de Sportlaan allemaal te bieden heeft en ervaren hoe het is om een bepaalde sport te beoefenen. Sportlaan Sport vindt plaats van 10:00 en 15:00 uur op de Sportlaan in Drachten (gratis).

Sportactiviteiten, clinics en demonstraties voor alle leeftijden

Bij iedere club worden verschillende sportactiviteiten, clinics of challenges georganiseerd. Voor alle leeftijden is er wat te doen: van jeu de boules tot korfbal en van fitness en tennis tot schieten en atletiek. Daarnaast is het genieten van toffe demonstraties en wedstrijden, of kan je langskomen voor een kopje koffie en je laten informeren door de deelnemende partijen.

Verdien een bidon

Middels een stempelkaart kan de bezoeker bij alle partijen langs en een challenge aangaan. Zijn alle stempels verzameld, dan kan de Sportlaan bidon in ontvangst worden genomen.

Sportlaan Sport is voor iedereen

Bezoekers wordt verzocht op de fiets te komen. Hiervoor zijn extra plaatsen gecreëerd, zodat de Sportlaan voor iedereen goed bereikbaar is. Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.sportbedrijf-drachten.nl/sportlaansport