Aanbiddingsavond met James Block in Drachten

Drachten - James Block geeft zondag 14 april vanaf 19.30 uur een concert in de Open Thuis Gemeente, Brouwerssingel 3 te Drachten.

Het concert is gratis toegankelijk. James Block brengt krachtige, moderne aanbiddingsmuziek met gemengde Hebreeuwse en Engelse teksten.

Wie van de psalmen en van Israël houdt, zal dit concert van James Block uit Jeruzalem niet willen missen. De laatste jaren schrijft en regisseert Block moderne versies van de Psalmen en andere geschriften. Geïnspireerd in Jeruzalem, waar veel psalmen hun oorsprong vinden, hebben de liederen van Block een zeer unieke en profetische boodschap.

Blcck heeft een sterk verlangen dat gelovigen over de hele wereld de ongelofelijke betekenis van Jeruzalem gaan zien, niet alleen vanuit historisch besef, maar vooral in het besef van de centrale rol die de stad speelt in het herstelproces dat gaande is. Hij wil graag alle gelovigen in verbinding brengen met het land Israël en Jeruzalem als de stad van God, waar Hij ook door Zijn Feesten onze geest wil vernieuwen en inspireren (Psalm 128: 5)

Het concert in Drachten is het laatste concert in de Holland-tour.

Voor meer informatie zie: http://selahmusic.org