Literair hoorspel in Kloosterkerk Kortehemmen

Kortehemmen - Inez Timmer verzorgt zondag 14 april vanaf 14 uur samen met Tseard Nauta het literaire hoorspel LEAFDESBRIEVEN in de Kloosterkerk in Kortehemmen.

Het middeleeuwse kloosterkerkje in Kortehemmen is de laatste tijd steeds meer een laagdrempelig podium voor kleinkunst en kunst. Het kerkje biedt plaats aan circa 80 toeschouwers en de koffie kost maar 1 euro.

Dit jaar vindt een aantal kleinschalige voorstellingen plaats en in de zomermaanden wordt elk weekend door een kunstcollectief een expositie verzorgd. Het kerkje is ook een pleisterplaats geworden voor wandelaars en fietsers.

Het hoorspel LEAFDESBRIEVEN gaat over een briefwisseling tussen twee mensen die van elkaar houden, maar het leven bepaalt het anders. Een zeer verassende boeiende voorstelling.

Inez Timmer is bij de meeste Friezen nog altijd bekend als zangeres van de Friese volksgroep Irolt maar ondertussen heeft de zangeres veel meer noten op haar zang. Met verschillende musicals en toneelproducties heeft ze in binnen- en buitenland gestaan.

www.kloosterkerkkortehemmen.nl