Single-wandeling in Wijnjewoude

Wijnjewoude - Relatiebemiddeling IndiviDuo houdt zondag 14 april vanaf 13.30 uur een afwisselende wandeling van 8 km vanaf Wijnjewolde.

Samen wandelen is leuker dan alleen en tijdens het wandelen kan je makkelijk contact maken met de anderen. Als je even stilstaat, heb je al weer een andere gesprekspartner.

Om 13:30 uur ontmoeten de deelnemers elkaar bij Restaurant De Stripe onder het genot van een kop koffie met gebak. Na een korte kennismaking vertrekt de groep singles richting de pingoruïnes. De route gaat over de Duurswouderheide en door de bossen langs de Freulevijver die omringd is met grote Rododendrons.

Bij het restaurant is nog gelegenheid om na te praten met een drankje met bittergarnituur erbij. Wie wil kan blijven eten met de groep.

Alle singles zijn welkom om aan deze wandeling deel te nemen. Het is niet nodig om eerst lid ergens van te worden. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Voor meer inlichtingen Joyce Boerkoel van IndiviDuo via 06-28633962 of kijk op www.individuo.nl/activiteiten.