Dit weekend in Poppodium Iduna - afstudeerpresentatie, Monsters of Grunge en Soul & Shine

Drachten - In Iduna in Drachten zijn komend weekend A Tribute to Steve Lukather, tributes aan Soundgarden, Nirvana en Pearl Jam en Soul & Shine te zoen.

Afstudeerpresentatie: A Tribute to Steve Lukather (TOTO)

Woensdag 10 april houdt drummer Weiko Drent zijn afstudeerconcert in Iduna. Weiko studeert af aan het Artez conservatorium te Zwolle en als groot Toto- fan kiest hij ervoor om dit concert volledig in het teken van de loopbaan van gitarist Steve Lukather van TOTO te zetten.

Monsters of Grunge: tributes aan Soundgarden, Nirvana en Pearl Jam

Vrijdag 12 april vindt in Poppodium Iduna te Drachten het dynamische muziekspektakel A Tribute to Monsters of Grunge plaats. De legendarische grungebands Soundgarden, Nirvana en Pearl Jam staan centraal in een avondvullend spektakel gevuld met internationale tributes van hoog niveau. Alle hits zoals Black Hole Sun, Smells Like Teen Spirit, Alive en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door zullen door de tributebands Louder than Love, Nervana en Black Pearl op indrukwekkende wijze ten gehore gebracht worden, uiteraard gepaard met een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De dj van Iduna sluit de avond knallend af met de grootste grunge en verwante hits. Van Alice in Chains en Sonic Youth naar The Pixies en Foo Fighters tot Mudhoney en Stone Temple Pilots; geen klassieker wordt overgeslagen.

Soul & Shine

Zondagmiddag 14 april kunnen liefhebbers van soul, disco, funk & motown hun hart ophalen in Poppodium Iduna. Soul- en discocoverband Soulblender vertolkt bekende dansbare soul- & discohits, DJ Okky draait fijne plaatjes en ook aan de innerlijke mens wordt gedacht; eetcafé De Zaak is aanwezig met soulfood.

Meer info en tickets: www.iduna.nl