Weekendonderwijs beroepsopleiding Essentie Therapeut

Drachten - In ‘t Smelnehus in Drachten verzorgt Lightwave dinsdag 9 april vanaf 19.30 een informatieavond over de beroepsopleiding Essentie Therapeut.

De geaccrediteerde Beroepsopleiding Essentie therapeut op hbo-niveau duurt vier jaar. Het eerste jaar is het Ontwikkelingsjaar Kracht en zingeving: de reis door de vele dimensies van jezelf zijn. De drie opvolgende jaren zijn de vormingsjaren van het therapeutschap. De opleiding is gebaseerd op twee kernstromingen uit de natuurlijke geneeswijze: De spirituele/energetische en alternatieve geneeswijze.

Ontmoetingsplek voor zingeving

Er is meer dan leren, ontwikkelen en ervaren bij Lightwave. Er is ook een langdurig samenzijn als kleine hechte groep zonder afleiding van buitenaf met haar eigen groepsdynamica. De veilige en spirituele omgeving met volop aandacht en zorg voor het persoonlijk proces. De keukentafel waar verhalen die we leven uitgewisseld worden. Het wordt door de deelnemers ervaren als een bijzondere ontmoetingsplek voor zingeving met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping.

Opgave en informatie via info@lightwave.nl. Meer informatie kun je vinden op www.lightwave.nl.