Peuterpubertijd in Papa Mama Café

Drachten - Ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar zijn woensdag 3 april tussen 10.00 en 11.30 uur van harte welkom bij het Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten.

Dit keer neemt pedagoge Brenda Bekkema de ouders mee in de wereld van de peuterpubertijd. Hoe leuk het ook is dat je kind een eigen willetje krijgt, als ouder zit je daardoor wel eens met je handen in het haar. Er is oppas aanwezig voor de kleintjes en de koffie/thee is gratis. Vooraf aanmelden is fijn, maar gewoon binnenlopen mag ook. Kijk voor meer informatie op www.cjgsmallingerland.nl.

Thema Peuterpubertijd

Je kind is hard gegroeid en nu breekt er een boeiende tijd aan: de peutertijd. Voor de meeste ouders is dit een intensieve fase waarin je tegelijkertijd enorm kunt genieten van al die grappige en aandoenlijke momenten waarop je kind iets voor het eerst doet. Je peuter verlegt grenzen en gaat op ontdekkingstocht. Je kind krijgt een eigen willetje, wil alles zelf doen en kan behoorlijk boos worden als iets niet lukt of niet mag. Pedagoge Brenda Bekkema beantwoordt samen met de ouders verschillende vragen over de ontwikkeling van je peuter aan de hand van een aantal handige tips.