Letscafe in Ureterp over gedrag van honden

Ureterp - In ontmoetingshuis Effatha in Ureterp wordt vrijdag 5 april vanaf 19.30 uur een Letscafe gehouden over het gedrag van honden.

De avond wordt gepresenteerd door Carla Wieringa. Zij heeft kracht, kennis, enthousiasme en liefde voor honden en didactische ervaring en expertise gebundeld om zo tot een positieve Hondenschool JacqCar in Ureterp te komen. Vragen stellen is een onderdeel van deze avond.

Lets Drachten/Ureterp e.o.. is een ruilkring bestaande uit een groep mensen die vriendendiensten en goederen onderling vragen en aanbieden in Drachten en omgeving. Als iemand een dienst verleent spreek je een bedrag af, niet in euro’s maar in ruileenheden. De ruileenheid van Lets Drachten/Ureterp e.o.. is een Peye. Daarnaast zijn er ruiltafels met de meegebrachte goederen zoals planten/kleding gewoon iets wat je zelf niet meer nodig hebt en van eigenaar kan wisselen.

Daar waar in veel situaties de focus ligt op wat iemand niet kan, handelt Lets Drachten/Ureterp e.o. juist andersom. Iedereen heeft namelijk wel een vaardigheid waar hij of zij goed in is. Daar ligt de kracht van LETS.