Dameskledingruilbeurs in Luxwoude

Luxwoude - In ‘t Trefpunt in Luxwoude wordt zaterdag 6 april 12.45 uur tot 14.15 uur een Dameskledingruilbeurs gehouden.

Het inbrengen van de kleding kan tussen 10.15 uur en 12.00 uur. Wanneer het inbrengen zaterdag niet lukt, is het ook mogelijk om vrijdag 5 april vanaf 19.30 uur tot 20.00 uur de kleding in te leveren.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via kledingruilbeurs@gmail.com. Wacht niet te lang: VOL=VOL. De entree bedraagt 4,50 (inclusief 1 consumptie). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Hoe werkt het?

Iedere bezoeker kan maximaal één shopper met kleding inleveren en een volle shopper mee terug nemen. Graag doen we een beroep op iedere bezoeker om zelf kritisch te kijken naar de in te brengen kleding. Zit er ergens een klein gaatje, is het verwassen e.d. Een geslaagd kledingruilfeest is iets wat we samen moeten doen, als ieder daarin haar verantwoordelijkheid neemt kan het niet mis gaan.

Het is handig om je naam op de tas te vermelden: je krijgt dan je eigen tas weer terug.

Kleding die overblijft gaat naar diverse goede doelen.

Voor het netwerken wordt de aandacht gevestigd op de Netwerktafel waar presentatiemateriaal over het eigen bedrijf/activiteit wordt neergelegd.