District-medailles voor acro-teams SFK

Gramsbergen - In Gramsbergen zijn afgelopen weekend de district-kampioenschappen gehouden voor de D en C-teams van SFK.

Zaterdag was het de beurt aan het D-senioren-trio Marijke Postma, Marrit de Vries en Wencke Sijbranda. Zij lieten een mooie oefening zien en hebben hiermee de hoogste dagscore op artistiek weten te behalen. Met een verschil van 0,07 werden de dames keurig tweede.

Zondag was het de beurt aan de C-lijn-teams en het mixpair. De ochtend was het C-senioren-trio Afke Wijnstra, Iris Wassenaar en Rixt Deelstra aan de beurt. Zij wisten twee mooie oefeningen neer te zetten, maar zaten in een sterk deelnemersveld. Helaas hebben zij net geen limiet weten te behalen voor de halve finale.

Daarna stond het D-senioren mixpair Leon Riddersma en Else Mare Haisma, op de vloer. Een erg strakke en mooie oefening werd beloond met een welverdiende gouden medaille.

Tot slot was het de beurt aan het C-senioren duo Femke Postma en Jannah Eppinga. Zij lieten deze wedstrijd twee sterke oefeningen zien, waarbij ze vooral met de balans oefening artistiek opvielen. Dit resulteerde in prachtige zilveren medaille en het limiet voor de halve finale.

Of de teams van SFK geplaatst zijn voor de halve finale, wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.