Start kaartverkoop Iepenloftspul de Tynje

Tynje - De kaartverkoop voor Wit jim Mem it wol!, het Iepenloftspul van de Tynje waar al meer dan een jaar door enthousiaste spelers en muzikanten aan gewerkt wordt, gaat 1 april aanstaande van start.

Via de website www.iepenloft.frl kunnen kaarten besteld worden voor de voorstellingen van 22, 24, 25, 28 en 29 mei en 1 juni. De voorstelling Wit jim Mem it wol! is een vrije bewerking van de wereldberoemde musical Mamma Mia en staat bol van dans, muziek en een flinke dosis humor.

Geheel in het Fries en op bekende klanken van die ene alom bekende Zweedse popgroep uit de jaren tachtig wordt het publiek getrakteerd op een verhaal-met-een-knipoog dat zich afspeelt op de Ulesprong in Tynje. De unieke locatie rondom de Theeschenkerij en het natuurlijke decor van een ondergaande zon met de Heafeart en de Boarn op de achtergrond zullen garant staan voor een bijzonder schouwspel.

Speciaal voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om voor de voorpremière van 22 mei tegen gereduceerd tarief kaarten te bestellen. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.iepenloft.frl. Ook via Facebook, Twitter en Instagram worden regelmatig updates, acties, beeldmateriaal en andere wetenswaardigheden rondom het Iepenloftspul van de Tynje gepubliceerd die het bekijken waard zijn.