Geert van Tuinen en Gurbe Douwstra leven in een jongensdroom

Rottevalle - Geert van Tuinen en Gurbe Douwstra spelen vrijdag 29 maart vanaf 20 uur de voorstelling Leven in een jongensdroom in Mfc It Werflân in Rottevalle.

Geert van Tuinen is al meer dan 25 jaar dé sportieve stem van Omrop Fryslân en nog altijd even enthousiast. Vrijdagavond 29 maart neemt hij de bezoekers mee op een openhartige reis door 25 radiojaren, waarin hij van alles heeft beleefd. Een reis langs markante gebeurtenissen en vol boeiende anekdotes. Maar hij vertelt ook over de nachtmerrie die erop volgde. In 2015 werd hij getroffen door een hartinfarct, dat hij nog leeft is een klein wonder. En over de terugkeer bij de Omrop waar hij zo van houdt. Maar ook over de balans die hij langzamerhand weer hervindt.

Van Tuinen komt niet alleen. De Kulturele Kommisje Rottefalle vindt het geweldig dat hij zijn oud-collega Gurbe Douwstra meeneemt. Beide mannen waren jarenlang het geluid van Omrop Fryslân. Douwstra heeft meer dan 36 jaar voor de Omrop gewerkt, maar is ook als muzikant bekend. Hij zal in ieder geval deze avond muzikaal ondersteunen.

Wellicht zullen beide mannen elkaar ook nog kunnen aanvullen in de verhalen die zij samen hebben beleefd. In elk geval wordt het een avond die om zal vliegen. Zeker ook omdat het publiek welkom is om vragen te stellen. En daar zal open antwoord op worden gegeven. Het wordt dus echt een interactieve avond.

Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân, Master Kuiperswei 1 in Rottevalle.

Reserveringen en inlichtingen via Ducky Visser telefonisch 0512 – 34 17 41 of email visservanderveen8@gmail.com