Open dag golfclub Lauswolt

Beetsterzwaag - Golfclub Lauswolt houdt zaterdag 23 maart van 11 tot 16 uur de Open Dag op de Driving Range aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag.

Programma Open Dag

Bezoekers beginnen aan de Open Dag in het gezellige clubhuis. Vrijwilligers nemen hen daarna mee naar de pro’s die de basisbeginselen van het golfen leren op de geheel vernieuwde Driving Range. Na het oefenen met de clubs gaan deelnemers het geleerde meteen op de baan uitproberen. Vrijwilligers lopen mee en kunnen meteen de golfvragen beantwoorden.

Golf voor jong en oud

Golf wordt meestal geassocieerd met ouderen, maar golfen is voor iedereen een uitdagende en afwisselende sport. Golf is dè sport waarbij iedereen met elkaar kan spelen: heel goede met minder goede spelers, kinderen met ouders of grootouders. U kunt individueel spelen of juist met anderen, veel of weinig ambitie hebben, in wedstrijdverband willen spelen of juist alleen recreatief. De Friese golfclub in Beetsterzwaag biedt al deze mogelijkheden.

Leren golfen

Het starterspakket om te leren golfen is een mooi traject van 6 maanden en kost € 69,-- per maand. Deelnemers krijgen alle vrijheid om op de Driving Range onbeperkt te oefenen, ze krijgen tien golflessen, een theorie-examen en op twee vastgestelde momenten in de week is begeleiding op de baan.

Meer weten? Kom zaterdag 23 maart langs op de open dag van Golfclub Lauswolt.