Skimerjûn in It Damshûs terug van weggeweest

Nij Beets

Na een korte onderbreking keert dit jaar het festival Skimerjûn terug in It Damshûs. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Skimerjûn was jarenlang een avond met mooie muziek, gezelligheid, kampvuurtjes en Skimerljocht in of om de bijzondere locaties van it Damshûs. De Skimerjûn op vrijdagavond 28 septembe wordt de tiende editie. De negende was in 2015 een legendarische afsluiter van de serie, met het reünieconcert van Irolt.

Voor het festivals is inmiddels al een aantal artiesten gecontracteerd. Zo komen L’Chaim, Ruud Fieten, Timo de Jong uit Leeuwarden, De Dwaalgasten, Abel de Kam, Eva Waterbolk, Town of Saints, Arnold de Boer (artiestennaam Zea) en Baragan.

Kaartjes bestellen kan op de site www.damshus.nl, via de knop bovenaan de pagina. De organisatie wijst er op dat de eerdere edities van het festival altijd eerder waren uitverkocht.