Hiske Tjeerdsma van Stânfries wint brons

Wolvega

Hiske Tjeerdsma van Stânfries heeft zaterdag brons gewonnen op de tweede plaatsingswedstrijd in Wolvega. Het is nog even afwachten welke meisjes er doorstromen naar de Friese kampioenschappen.

Voor wedstrijdgroep 3 in de tweede plaatsingswedstrijd kwamen Esther Zwart, Jamie Straatman, Mette Tamminga en Hiske Tjeerdsma in actie. Esther (jeugd 1 D3) turnde een goede wedstrijd, maar door wat foutjes op de langemat moest Esther genoegen nemen met een 15e plaats. Jamie Straatman (pupil 2 D2)  turnde mooie oefeningen, op balk liet ze zelfs een nieuw element zien die  ook nog eens goed uitpakte. Jamie eindigde op de 8e plaats. Mette tamminga (pupil 2 D2) turnde ook een mooie wedstrijd. Mette werd zelfs knap eerste op de brug. In het eindklassement werd ze vijfde. Hiske Tjeerdsma (pupil 2 D2) turnde een superwedstrijd en mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen.


Auteur

Fokke Wester Redacteur