Golfclub Lauswolt houdt zaterdag open dag

BEETSTERZWAAG

Te koud om te golfen? Welnee! Golfclub Lauswolt opent zelfs zaterdag 10 maart haar deuren om belangstellenden te laten ervaren hoe leuk en uitdagend de golfsport is.

Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom op deze Open Dag aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag. Wie nog nooit heeft gegolft en het eens wil proberen, kan op 10 maart kosteloos meedoen en kennismaken met deze sportieve en gezonde sport, die geschikt is voor jong èn oud. De open dag begint in het gezellige clubhuis. Vrijwilligers nemen de bezoekers daarna mee naar de pro’s, die hen de basisbeginselen van het golfen leren. Na het oefenen met de clubs gaan de gasten het geleerde meteen op de baan uitproberen. Vrijwilligers lopen mee en kunnen meteen alle golfvragen beantwoorden. Vergeet niet om sportieve schoenen aan te trekken. Golf voor jong en oud Golf wordt meestal geassocieerd met ouderen, maar golfen is voor iedereen een uitdagende en afwisselende sport. Golf is dè sport waarbij iedereen met elkaar kan spelen: heel goede met minder goede spelers, kinderen met ouders of grootouders, individueel of juist met anderen, veel of weinig ambitie, in wedstrijdverband of juist alleen recreatief. De Friese golfclub in Beetsterzwaag biedt al deze mogelijkheden. Leren golfen Het starterspakket om te leren golfen is een mooi traject van 6 maanden en kost 69 euro per maand. Daarvoor kan op de Driving Range onbeperkt worden geoefend, 10 golflessen, theorie-examen en op twee vastgestelde momenten in de week kunnen de nieuwe leden zelfs onder begeleiding de baan in. Alle informatie is zaterdag te krijgen.

Auteur

Fokke Wester