Groepsaccommodatie Haudmare wint de Heerlijke Huisjes Gouden Award 2018

WIJNJEWOUDE

Groepsaccommodatie Haudmare in Wijnjewoude is bekroond met de Gouden Award van Heerlijkehuisjes.nl.

Op basis van zes factoren is Haudmare verkozen tot de heerlijkste accommodatie van 2018. De vlag ging uit bij Sip Visser, de trotse gastheer van Groepsaccommodatie Haudmare, toen hij de Gouden Award van Heerlijkehuisjes.nl in ontvangst mocht nemen. Jaarlijks reikt www.heerlijkehuisjes.nl op basis van alle gastbeoordelingen, de publieksstemmen én het juryrapport een gouden, zilveren en bronzen award uit aan de top drie van zowel de ‘heerlijkste groepsaccommodatie’ als het ‘heerlijkste huisje’. Gastvrij Na een spannende regionale verkiezing is ook tijdens de landelijke verkiezing het verblijf van Sip Visser op zes verschillende punten als beste uit de bus gekomen. Zo werden alle locaties beoordeeld op de faciliteiten, de integratie in de omgeving, onderscheidend vermogen, een flexibele prijsstelling, gastvrijheid en online presentatie. De groepsaccommodatie bevindt zich midden in de bossen van Friesland. De accommodatie stamt uit 1874 en bestaat uit een voormalige school en schoolmeestershuis. Onder het motto ‘gastvrij voor groepen’ is de huiseigenaar continu in beweging om zijn gasten een bijzondere beleving te bezorgen. Hij verzorgt bijvoorbeeld met liefde een stukje muziekeducatie in de bij het pand behorende muziekstudio. Gasten kunnen een uurtje jammen met de gastheer of een djembé workshop doen. Verder kan er vrij beschikt worden over het muzieklokaal met piano en op aanvraag over de studio. www.haudmare.nl

Auteur

Fokke Wester