Startschot kaartverkoop Jazz ’n Taste Drachten

DRACHTEN

Ladies’ Circle De Friese Wouden (LC21) organiseert dit jaar voor de tweede keer Jazz ’n Taste Drachten.

Het evenement vindt plaats op zondagmiddag 25 maart. Deze week is de kaartverkoop van start gegaan. ,,Zodra begin dit jaar bekend werd dat het evenement een vervolg zou krijgen, kregen we de eerste aanvragen voor kaarten al binnen. Vanaf deze week kunnen we dus officieel los met de verkoop”, vertelt Carolien van Dijk, voorzitter van LC21, enthousiast. Andere opzet Om ook van 2018 een succes te maken, is er voor een iets andere opzet gekozen. Zo doen er dit jaar maar liefst zeven verschillende horecalocaties mee: Binnen, De Zaak, Vintage, Graancirkel, ’t Smelnehûs, Proef en tot slot De Lawei als afsluitende, gezamenlijke locatie. De gasten bezoeken voorafgaand aan deze spetterende finale drie locaties, zodat er iets meer tijd is om te genieten van de muziek en de lekkere hapjes. De entreekaarten kosten 25 euro per stuk. Er worden maximaal 600 kaarten verkocht. ,,Wees er dus op tijd bij, want op=op”, benadrukt Van Dijk. De kaarten zijn te koop bij alle deelnemende horecalocaties en bij de leden van LC21. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Kijk voor meer informatie en alle updates op de website www.jazzntastedrachten.nl.

Auteur

Fokke Wester