Show en spektakel op Midwinterconcert Spijkerpakkenband

GORREDIJK

Brassbandliefhebbers konden nog nooit zo vroeg in het jaar genieten van het Midwinterconcert van De Spijkerpakkenband.

Een bezoek aan dit jaarlijkse concert van de Opsterlandse muziekvereniging werd afgelopen zaterdag een spetterend nieuwjaarsfeest. Mede dankzij het duo The Showbusters en het gastcombo met hun ‘Tribute to the Blues Brothers’ werd het in een zo goed als volle Skâns in Gorredijk een knalfeest vol show en spektakel. Ook de trouwe bezoekers van Pypskoft waren weer van de partij. Dit honderdtal ‘Spikerfans’ met een verstandelijke beperking zorgde als ieder jaar voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Ook in dit nieuwe jaar werd het Midwinterconcert een avond om nog lang van na te genieten.

Auteur

Fokke Wester