Zaterdag jaarlijkse feestavond van de Compagnonsvaarders

OOSTERWOLDE

Shantykoor de Compagnonsvaarders houdt zaterdag vanaf 19.45 uur zijn jaarlijkse feestavond in de bovenzaal van Hotel de Zon in Oosterwolde.

Deze jaarlijkse traditie, om ieder jaar een gezellige middag of avond voor de donateurs en sponsoren te verzorgen, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een publiek gebeuren, waar ook andere belangstellenden van harte welkom zijn. Er wordt natuurlijk opgetreden, niet alleen door het shantykoor, maar ook door de Roaring Twenties Smallband. De Compagnonvaarders staan sinds eind augustus onder leiding van de nieuwe dirigente Heleen Drijver. Op deze avond is er ook gelegenheid om kennis te maken met de vernieuwde website. De presentatie hiervan is in handen van Patrick Scheffer. Belangstellenden zijn ook op de vaste oefenavond, maandagavond vanaf 20.00 uur in de Esch in Oosterwolde. Meer informatie over koor en feestavond is te vinden op: www.compagnonsvaarders.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via 0516-522787.

Auteur

Fokke Wester