Tzong Don presenteert gouden WK-menu

Opsterland-Ooststellingwerf

Chef-kok Kuai Sheng Wang van restaurant Tzong Don in Oosterwolde sleepte eind september op het World Championship Of Chinese Cuisine twee keer de eerste plaats in de wacht.

Op verzoek van velen komt een deel van dit ‘gouden menu’ bij Tzong Don op de kaart te staan. De feestelijke presentatie is op vrijdag 14 oktober. Het ‘gouden menu’, bestaande uit vier gangen, komt voor een bedrag van 35 euro per persoon op de kaart te staan. ,,We combineren de presentatie met een wijnavond. Bij elk gerecht wordt dus een passende wijn geschonken", legt bedrijfsleider Yonnie Wang uit. ,,Omdat we het behalen van het WK-goud graag met onze klanten willen vieren, krijgt iedereen deze avond bij het menu de wijn van ons gratis." Iedereen is op 14 oktober vanaf 18.00 uur welkom, maar vanwege de verwachte drukte is reserveren wenselijk. Tijdens het WK zijn er door het team van Wang in totaal acht gerechten bereid. Vier gerechten daarvan komen op de kaart te staan. Er wordt gestart met een koud voorgerecht, bestaande uit diverse kleine hapjes. Vervolgens wordt er een warm voorgerecht geserveerd; de winnende gegrilde zeebaarsfilet op een bedje van krabsalade van Wang. Het hoofgerecht is ossenhaas en het diner wordt afgesloten met een bijzondere vruchtenmix met ijs. Reserveren kan via telefoonnummer 0516-515614. Kijk voor meer informatie op www.tzongdon.com. Op de foto Chef-kok Kuai Sheng Wang in actie tijdens het WK.

Auteur

Redactie