Buitenconcerten vallen in de smaak in Oosterwolde

OOSTERWOLDE

 Net als vorige week tijdens het optreden in Oldeberkoop in de muziekkoepel, genoot ook maandag het publiek in Oosterwolde van de harmonieklanken van Oosterwolde/Brocante.

Als afsluiting van de buitenconcerten van de harmonieverenigingen Oosterwolde en Brocante  werd er opgetreden in Oosterwolde bij het Irispleintje. Werd het concert twee weken terug nog afgelast wegens slechte weersomstandigheden, nu konden de mensen rondom het plan Iris genieten van een gevarieerd programma. Zo werden er verscheidene marsen gespeeld, afgewissel met een klassiek of populair nummer zoals Country Roads en Have i told you lately van de bekende Ierse zanger Van Morrisson. Veel positieve reacties uit het publiek, zoals de wens dat de harmonie volgend jaar weer terug komt in de wijk. Daarom zal de verenging volgend jaar deze trend voortzetten en de laatste weken voor de zomervakantie wederom de wijken in gaan, zowel in Oosterwolde als in Oldeberkoop. Het eerstvolgende concert na de zomervakantie zal zijn op 27 augustus in Oosterwolde-Zuid in samenwerking met meerdere verenigingen uit Oosterwolde. www.harmonieverengingoosterwoldeoldeberkoop.nl

Auteur

Fokke Wester